مشاوره حقوقی رایگان - پس گیری سفته

سلام خسته نباشین. بنده پرستار هستم و در فازهای عسلویه برای درمونگاه تحت اختیار نیرو دریایی سپاه مشغول به کار هستم. بنا به دلایلی حقوق پرسنل رو با تاخیر بسیار زیاد پرداخت میکنند و از سر و ته ان نیز میزنند. جدیدا تماس گرفتند و بعد از تاخیر 6 ماهه ی پرداخت حقوق شرط گذاشتند که باید 20 میلیون سفته بدین وگرنه حقوقتون رو نمیدیم. پرسنل هم مجبور به دادن سفته شدن. حالا اگه یه روز نخوایم اونجا کار کنیم با احتساب این که از یه ماه قبل بهشون اطلاع دادیم که بنا به دلایلی دیگه نمیتونیم در این محل کار کنیم ایا میتونند سفته های ما رو ندن در صورتی که قرار بر همین بوده که از یه ماه قبل اطلاع بدیم که نمیایم دیگه. و در ضمن به ما هیچ گونه کپی از قرار داد یا هیچ رسیدی نسبت به سفته ها ندادن و چون طرف حسابمون سپاه هست چجوری باید سفته هامون رو در صورت عدم همکاری پس گرفت؟
ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایین.

پاسخ ها :

محمدكاظم  سلطاني گردفرامرزي

جناب آقای محمدكاظم  سلطاني گردفرامرزي:

اول باید مشخص کنید قراردادکتبی دارید دارید یا خیر ؛به هرحال شما میتونید استرداد سفته را بخواهید اگر ندادند ازطریق دادگاه اقدام کنید