مشاوره حقوقی رایگان - گواهی امضا

سلام وقت بخیر
من سال 94 قرار بود جایی استخدام شوم از من گواهی امضا و کپی برابر اصل مدرکم رو گرفتن و هرچی تماس میگرفتم میگفتن که هنوز کاری نیست که بهتون خبر بدیم تا اینکه این موضوع به فراموشی سپرده شد.
الان سال 98 یک آقایی تماس گرفتن ابتدای صحبت کلمه تمدید قرارداد از زبانشون خارج شد بعد تبدیل کردن به قرارداد و گفتن خانم فلانی که من اصلا نمیشناسم مدارک رو بهشون دادن و تقاضای بستن قرارداد دارن.
به نظر شما این گواهی امضا که از روی نا آگاهی داده شده چه تبعات و مشکلاتی ممکنه به وجود بیاره برای من؟ و چه اقدامی باید بکنم از کجا پیگیری کنم؟ نیاز هست وکیل بگیرم؟ از کجا باید بدونم چه سو استفاده ای از گواهی امضای من شده.
ممنونم اگر سریع پاسخ بدین چون واقعا استرس دارم.

پاسخ ها :

گواهی امضا امضا