مشاوره حقوقی رایگان - وکالت خودرو

سلام من خودروی خریداری نموده ام و تمامی مبلغ رو پرداخت نموده‌ام و فروشنده وکالت نمیدهد در ضمن سند و سویچ یدک دسته فروشنده است راه حل چیست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی از طریق دفاتر خدمات قضایی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید
و بعد دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به فک پلاک و الزام به تسلیم اسناد مالکیت خودرو را به طرفیت فروشنده اقامه نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به فک پلاک بدهید.