مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

سلام . من یک پلاک فک شده دارم و حدود 11 ماه هست که هنوز روی خودرویی نصب نکردم . ظاهرا اگر یکسال از زمان فک پلاک گذشته باشه ضبط خواهد شد . میخوام ببینم به چه روش میشه زمان رو تمدید کنم چون تا سه ماه آینده خودرو میتونم بخرم و همون پلاک رو میخوام استفاده کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قوانین جاری هستند شما می‌توانید به مرکز تعویض پلاک مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
تمدیدی نیست به مراکز تعویض پلاک مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
چنین امکانی وجود ندارد
از طریق مرکز تعویض پلاک موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
اگر در زمان تعویض پلاک ، پلاک سابق شما موجود باشد میتوانید استفاده نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما باید پلاک را تعویض کنید و سپس بعد از خرید خودرو جدید ان پلاک را از انبار راهور ازاد و نصب کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به مرکز تعویض پلاک مراجعه نمایید