مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وامی که توسط شخص دیگری تسویه شده

سلام. من به دوستم 9 میلیون تومان قرض دادم تا او با پرداخت اقساط، وام بانکی مرا تسویه کند. در مقابل یک رسید دستی با امضا و اثر انگشت از او گرفتم که او دریافت این پول از من را تایید کرده و تعهد کرده وام بانکی مرا تسویه کند. خود دوستم اقساط را پرداخت نکرد و وام را تسویه نکرد. شخص دیگری به دلایلی این وام بانکی را تسویه کرد. دوستم به دروغ ادعا می کند که خود او اقساط را پرداخت کرده و وام را تسویه کرده و حاضر به پس دادن 9 میلیون تومان قرض نیست. من به غیر از رسید دستی دوستم مدرک دیگری ندارم. شاهد هم ندارم. آیا قانونا من می توانم این 9 میلیون تومن را از دوستم پس بگیرم؟ اگر بله چگونه؟ به چه مدارکی نیاز است؟ شانس برنده شدن من در دادگاه کم است یا زیاد؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،دادخواست مطالبه وجه بدهیدموفق خواهیدشد.

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ،پیشنهاد می شود که در ابتدای امر با صلح و سازش قضیه را ختم کنید ولیکن در صورت نیاز به مراجعه به مراجع قضایی، با داشتن اصل رسید و همچنین داشتن دو شاهد (ترجیحاً مرد) می توانید دعوای خود را طرح نمایید.مرجع صالح به رسیدگی شورای حل اختلاف محل اقامت دوستتان می باشد.

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

دادخواست استرداد وجه بدهید و به شهادت شهود ورسید استناد کنید عندالزوم بنویسید پرداخت کنید به عنوان مطلع حاضر گردد