مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دادرسی

سلام بنده طرف مقابلم رو در دادگاه بدوی محکوم کردم به شلاق و جریمه(از بابت توهین و تهدید) ،آیا میشه هزینه دادرسی و حق الوکاله گرفت؟؟؟ البته وکیل نداشتم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند ایاب و ذهاب و هزینه دادرسی آری وکیل چون ندارید خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله هزینه دادرسی قابل مطالبه است و باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه های دادرسی را می توانید دا‌دخواست بدهید.
حق الوکاله وکیل ممکن نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وقتی وکیل نداشته‌اید چه چیزی را می‌خواهید مطالبه کنید