مشاوره حقوقی رایگان - ممکن است اعتراض بزند؟

سلام وقتتون بخیر.
من امروز از همسرم سه تا شکایت کردم با عنوان ترک انفاق.عدم پرداخت نفقه و ضرب و شتم
ایشون ثنا نداشتن میخواسم بدونم کی بدستشون میرسه ابلاغیه؟
و باوجود اینکه بنده صورت جلسه کلانتری بعنوان ترک انفاق و نامه پزشک قانونی برای ضرب و شتم را ضمیمه پروندم کردم. ممکن است این آقا اعتراض بزند؟؟
پس ازاعتراض ایشون من چیکار باید کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان اعتراض وجود دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام فرجه های اعتراض و باقی چیزها در پروسه قضایی وجود داردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ابلاغ حضوری انجام خواهد شد
و اگر نامه پزشکی قانونی داشته باشید زوج به پرداخت دیه محکوم خواهد شد

و در مورد ترک انفاق هم شما باید دلایل و مستندات خود را ارائه نمایید و شهود خود را معرفی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ابلاغیه از طریق کلانتری انجام می شود.
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص ابلاغ خدمت شما عرض نمایم که ابلاغ صورت خواهد گرفت به صورت حضوری

و ایشان نیز امکان اعتراض و دفاع دارد پرونده شما بسیار گسترده است و نمی‌توان در چند خط آن را به صورت کامل توضیح داد می‌توانید از خدمات مشاوره سایت استفاده کنید