مشاوره حقوقی رایگان - سوال در خصوص وکالت اعطایی مشتریان به اشخاص ثالث

با سلام درسال 86 پدرم قراردادی تحت عنوان اجاره به شرط تملیک با لیزینگ بسته بود و سال 87 بعداز فوت مرحوم پدرم، بنده و پدربزرگم و مادرو خواهر وبرادرم وراث متوفی شدیم. در یک دفترخانه وکالت نامه ای تنظیم شده یکی از همکاران محترم شما و حتی یکی از سردفترداران خوب و با سواد گفتند که این یک وکالت نامه کاری هست.( داخل ان وکالت نامه نوشته شده تعویض پلاک به نام خودش یا هر شخص دیگری) اما اسمی از انتقال نبرده خودرو تحت قرارداد اجاره به شرط تملیک با لیزینگ بود. و بعداز گذشت چندسال از این وکالت نامه پدربزرگم نیز فوت نمود. یک روز بنده به دلیل بدهی و چک هایم برگشت خورده بود به بنگاه رفتم و گفتم میخواهم خودروی خودم یا سهم خودم را بفروشم. خودرو چندماه در بنگاه بود تلفنی گفتم شما نمیتونی ماشین رو بفروشی میام بر میدارم یهو یه شخص جلوی خودرو ظاهر شد و گفت من ماشین رو میخوام، من برگه انحصار ورثه دادم، و شرایط قسطی بودن و سند در رهن بود را گفتم. و نام بنده فروشنده بود نام دیگری خریدار و مادرم هم ذیل قولنامه را بعداز چندروز امضا زد و نوع فروش اقساطی، این شخص هیچ قسطی پرداخت نکرده و خودرو را الان به شخص دیگری فروخته که پیامک از برادرش دارم که برادرش وکیل اداری خریدار بود که نوشت خودرو را فروختیم تو هیچ سمتی نداری. از سال 93 درگیر این فروش هستم. برادر و خواهرم امضا نزده اند. مادرم به عنوان شهود شاید محسوب بشه. پشت مبایعه نامه نوشتم پدربزرگم فوت شده و عمو چندتا دارم که تعهد میدهم امضای عمو هایم را بیارم و ایشان نیز تعهد به و داخت اقساط کرده، من به لیزینگ مراجعه کردم دیدم شخصی که چند تا پیامک از ایشان دارم مبلغ 70 میلیون پرداخت کرده چون به بنده گفته بود من خریدم خودرو را از ایشان. بنده گفتم اشتباه کرده ای، چون لیزینگ شکایت کرده بود و خودرو های شخصی خودم و ضامنین پدرم و اموالشون توقیف بود و اجراییه صادرشده بود بنده رفتم بقیه پول رو به حساب ریختم و تسویه حساب گرفتم. ایشان مارو الزام به سند کرده،
اولا برادر و خواهر میتوانند از بنده به عنوان فضول شکایت و ابطال معامله را بخواهند
دوما ایا میتوانم با نشان دادن تصویررسید پرداخت اقساط به دست خریدار جدید و اثبات آن و استعلام بیمه نامه ها که به نام شخص خریدار جدید هستش درخواست الزام به سندش رو رد کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی وکالتنامه و گفتگوی متقابل است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پاسخ سوال دومتان که رد جهت رد دادخواست هست منفیست نمیتوانید
و پاسخ سوال اول هم امکان پذیر است ولی بعدها شما محکوم به پرداخت ثمن به نرخ روز خواهید شد