مشاوره حقوقی رایگان - آبروریزی

سلام. با یه پسری توی رابطه بودم بعد دیدم مناسبم نیست رابطه رو تموم کردم، الان اومده اسکرین شات تمام چت هامون که بهش ابراز علاقه کردم یا یه جاهایی حتی حرف های غیر اخلاقی زدیم و اسکرین شات تماس تصویری هامون که وضع مناسبی نداشتم رو پرینت گرفته تو پاکت پست کرده برام در خونمون که من ببینم شاید تحت تاثیر قرار بگیرم و روش اسمم رو نوشته که فقط خودم باز کنم، حالا من نبودم بگیرم خونوادم گرفتن باز کردن همه چیو دیدن آبروم رفته پیششون، آیا میتونم ازش شکایت کنم برای این کار؟؟!

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری قطعا قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید تا درس عبرتی بشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید تحت عنوان افشای تصاویر و اسرار شخصی شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله قطعا
موضوع را به خانواده خود اطلاع بدهید و حتما شکوائیه انتشار عکس و فیلم خصوثی دیگران و تهدید و سؤ استفاده اخلاقی را مطرح نمایید
و ..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان انتشار فیلم و عکس خصوصی و تهدید شکایت کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
بله عزیزم حتما شکایت کنید تا پا فراتر نذاره