مشاوره حقوقی رایگان - برگشت زمین از مسکن شهرسازی

فرزند شهیدم درسال 73 از طرف بنیاد شهید به بناد مسکن جهت دریافت زمین معرفی و380متر زمین دارای قرارداد
فرم جم واریز وجه زمین ولی اکنون مشخص شده که ملک بنده درسیستم مسکن شهرسازی هست ولی به فرد دیگری واگذار شده راهنمای فرمایید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید ابتدا علیه اداره مسکن شهرسازی طرح دعوا نماییدهییت نظارت وسپس دیوان عدالت اداری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مسکن و شهرسازی موضوع را پیگیری کنید