مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مبایعه نامه و درخواست خسارت

سلام. من 10سال پیش یک واحد پیش فروش از سازنده خریدم که خود مالک به سازنده اجازه فروشنده داده بود چون بعد از 6ماه ناپدید شد وکیل گرفتیم و این اقا از طریق کیفری محکومش کرد و باز خود ما اقدام کردیم از طریق رای داوری محکوم به پایان کار و سند که ایشان وکیل گرفت و غیر حضوری بعد از 10سال اول میخواست رای داوری را باطل کند نتوانست امد مبایعه نامه را باطل کرد و قطعی کرده البته این کارها را بعد از دستگیری انجام داده و وقتی دستگیر شدهمان100میلیون 10سال پیشو ریخت به حساب دادگاه که ما هنوز برداشت نکردیم بخاطر رای داوری حالا که باطل شده ما باید چکار کنیم ؟
میترسم اگر پولمان را بردارم دستمان به جایی بند نباشد لطفا راهنماییمان کنید.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

نیاز به رویت ارای صادره.
مبایعه نامه فی مابین وی و شما ابطال قطعی شده است؟

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درحد یک پرسش وپاسخ امکان راهنمایی نیست باید بررای اظهارنظر دقیق ارا ومستندات بررسی شود بهرت است وکیل بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی دادنامه صادره است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رای داور و قرارداد بایستی مورد مطالعه قرار گیرد.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

با سلام، علت ابطال باید مشخص گردد، میتوانید درخواست بررسی مدارک و جلسه حضوری یا تلفنی درخواست نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به بررسی آرا و مدارک جهت اظهار نظر می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت بطلان معامله خریدار می تواند استرداد ثمن را بخواهد و درخواست مطالبه غرامت بدهد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مدارک شما مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

ابطال به چ دلیل بوده مهم هس نیز به مشاهده رای جهت راهنمایی کامل میباشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن قرارداد و رای داور بررسی پ با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام موردتان خاص و تخصصیست حتما مشاوره تلفنی یا حضوری داشته باشید تا حق و حقوقتان پایمال نشود

یک وکیل

پاسخ به سوال شما مستلزم بررسی رای داوری ورای دا گاه است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی آرا و مدارک جهت اظهار نظر می باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

جهت اظهار نظر دقیق اطلاع از جزئیات ضرورت دارد بنابراین مدارک و اوراق شما باید بررسی شود