مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون مشترک

باسلام
احتراما به اینجانب در تاریخ .... سرباز سپاه بوده ام که در تاریخ...... در حین انجام کار عملی دچار آسیب دیدگی از ناحیه بیضه و مجبور به برداشت آن شده که در صورت جلسه کمیسیون 134 قانون استخدامی سپاه در تاریخ .... طی نامه شماره ..... پ/س جانبازی اینجانب تایید که کلیه مدارک نیز موجود می باشد. مراتب توسط سپاه پاسداران به بنیاد شهید و امور ایثارگران استان جهت احراز جانبازی ارسال که طی نامه شماره ..... در تاریخ ...... کمیسیون احراز جانبازی استان از قبول رای خوداری و بیان داشتند که مشمول مقررات جانبازی نمی باشم پس از ارسال به ماده 16 جوابی داده نشد و در تاریخ 12/11/95به اداره کل بنیاد شهید ارجاع که پس از گذشت نزدیک به 4سال هنوز خبری از جواب کمیسیون مشترک جانبازی اینجانب توسط اداره مربوطه نشده حال با گذشت این مدت از پرونده چه کارایی باید انجام بدم چیکار باید بکنم بندی ماده ای تبصره ای که در قانون وجود دارد چرا 4سال باید از جواب دهی یه پرونده بگذرد یا شایدم بیشتر با مراجعه چند هفته پیش اظهار داشتند که در نوبت قرار دارید اگه لیست سفارشی ندهند و کمیسیون مشترک برای یک نفر تشکیل نمیشود بلاتکلیف هستم نمیدانم چیکار کنم میتوانم همزمان به دیوان شکایت کنم ؟ از چه اهرمی از چه راهی چگونه چیکار کنم

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام. نخست بایستی نتیجه کمیسیون مربوط اخذ و به قسمت مربوطه ارجاع و نتیجه آنرا گرفت و با دلایل مستند ، چنانچه مقایر قانون بود . با دیل به دیوان عدالت اداری شکایت نمود