مشاوره حقوقی رایگان - حذف از شناسنامه پدر

باسلام دختری دارم 16ساله که قبل از تولدش پدرش مفقود شد من هم بعد از تولدش غیابی طلاق گرفتم پس از ان بامردی ازدواج کردم که باهم به دخترم شناسنامه گرفتیم الان میخواهم اسم دخترم را از شناسنامه اش حذف کنم چگونه اقدام کنم وبه کجا مراجعه کنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
چنین امکانی وجود ندارد
اینکه شما به اسم شوهر دوم شناسنامه گرفته اید غیر قانونی است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند سوال ابهام دارد و کامل نیست
تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا می‌توانید از طریق دادگاه اقدام نماییدهمچنین می‌توانید وکیل بگیرید

یک وکیل

دختر شما باید دادخواست نفی نسب علیه همسر دوم شما مطرا ودرخواست اصلاح شناسنامه را مطرح کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید ابتدا پدر واقعی ایشان مشخص گردد و سپس دادخواست اقامه گردد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

در ادامه...
امکان پذیر نمی باشد اگر مراد حذف نام پدر اصلی است.
اگر نام پدر جدید درج شده است و خواهان حذف ان هستید دادخواست نفی نسب و ابطال شناسنامه

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

دادخواست ابطال شناسنامه و نفی نسب به دادگاه خانواده

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

پاک نمیشه مگر دادخواست انکار یا نفی نسب به دادگاه خانواده بدید

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
با طرح دادخواست نفی نسب و ابطال شناسنامه اقدام نمایید.
البته با اقدام امکان مجازات شما به علت اینکه مرتکب عمل غیرقانونی مبنی بر درج نام ناپدری بعنوان پدر اصلی شده اید، وجود دارد.