مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

با سلام.. اینجانب پارسال به عنوان مسافر داخل ماشینی بودم که تصادف کردیم و راننده بیمه هم داشت.. و در نهایت دادگاه حکم قطعی برای پرداخت دیه به من صادر و نامه اومد برام.. اما الان با گذشت حدودا 14 ماه هیچ خبری برای اینکه بتونم دیه رو دریافت کنم نشده.. نه نامه ای از اجرای احکام اومده نه چیزه دیگه.. چکار باید بکنم؟با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

به احرا احکام برید

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، در جنایت های ناشی از تصادفات رانندگی ، حسب مورد 2 سال تا 3 سال قمری از زمان تصادف دیه قابل وصول هست.