مشاوره حقوقی رایگان - در مورد زمین کشاورزی

سلام ببخشید پدر من حدود ده سال پیش یک و نیم هکتار زمین کشاورزی شورایی دراومده بود و برای گرفتنش با یکی قولنامه نوشته بودن که طرف 2سال خودش بکاره و 3 سال هم شریکی خودمم سنم پایین بود راهنمایی میخوندم الان لیسانس دارم و به من همینجوری گفتن و یه وکیل هم داشت بعد چندروز شنیدم از پدرم تماما زمین رو خریدن و فقط پدرم انگشت زده و پولش نمیدونیم چجوری پرداخت کرده و پدرم بیسواد و ساده هسش و ازش سواستفاده کردن الان پدرم فوت کرده آیا من میتونم دنبالش برم و زمین رو ازشون پس بگیرم. از وراث هیچکدوم امضا نکردن فقط پدرم انگشت زده و خواهشن کمکم کنید که بتونم زمین ازشون پس بگیرم. باتشکر.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اصل بر صحت اسناد است. بر فرض خلاف ، فوریت عرفی در اعلام عدم صحت یا بطلان و ... باید رعایت میشد.بعد از ده سال حال که خود مالک فوت شده است ، به نظر نتیجه بخش نیست