مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه منزل توسط زوجه با داشتن حق مسکن

سلام خسته نباشید
بنده همسرم نزدیک 2ماه هست از خونه (خونه ی اجاره ای) رفتن و میگن برو طلاق بگیر بعدبیا جهازت رو ببر میدونم که میخواد بعد طلاق اذیت کنه وجهازم رو نده
اگه بخوام درخواست استرداد جهاز هم بدهم براش ابلاغیه صادر میشه مطمئنم میاد کلید خونه رو عوض می کنه و منو بیرون میکنه من دیگه ب وسایل خونم وجهازم دسترسی ندارم
من میتونم ((با داشتن حق مسکن)) کل لوازم خونم که تو سیاهه جهاز نامم نوشته شده رو ببرم؟ چطور این کارو کنم که برام مشکل درست نکنه؟شاهد هم باید داشته باشم؟ چون مردم میترسن قاطی مشکلات خوانوادگی بقیه بشن
ممنون میشم منو راهنمایی کنید من واقعا گرفتار و زندانی شدم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با ارائه سیاهه جهیزیه دادخواست استرداد جهیزیه بدهید.
می توانید درخواست بدید که این جهیزیه قبل از صدور حکم با تامین خواسته توقیف بشه.
بعدش می توانید برای طلاق اقدام کنید.
توجه داشته باشید برای طلاق باید دلیل داشته باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکان دارد

شما باید دادخواست استرداد جهیزیه را مطرح نمایید و به لیست سیاهه جهیزیه استناد نمایید و
و حکم استرداد صادر خواهد شد و اگر زوج مانع بردن جهیزیه گردد شما میتوانید با مامور کلانتری به خانه مراجعه و جهیزیه خود را مسترد نمایید

پرسشگر :

من حق طلاق دارم فقط نگران جهیزیم هستم میخوام بدون اطلاع ایشون ببرم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در ابتدا دادخواست تامین خواسته مبنی بر توقیف جهیزیه مطرح نمایید � به شورای حل اختلاف ارجاع شود و شورای حل اختلاف کارشناس رسمی دادگستری تعیین می‌کند و جهیزیه توقیف می‌گردد

یک وکیل

دادخواست استردادجهیزه مطرح کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر میتونید وکیل بگیرید اگر نمی‌توانید دادخواست استرداد جهیزیه بدهید و مهریه خود را هم اجرا بگذارید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست استرداد جهیزیه و دستور موقت