مشاوره حقوقی رایگان - رجعت اموال زوج

سلام حدود بیست روزه بنده جهیزیه خودمم رو با حکم شورا به امین سپرده ام، اکنون شوهرم با آوردن فاکتور قصد برگرداندن لوازمی دارد که در سیاهه امضا کرده است آیا میتواند آنها را از من پس بگیرد در ضمن من هنوز درخواست مهریه نکرده ام

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر فاکتور اموال را داشته باشد وشوهرتان اون اموال را به شما داده باشد می تواند درصورتیکه اموال موجودباشدرجوع کند مگراینکه عقدهبه مثلا باشرط عوض همراه باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

موضوع اختلافی است. بعضی محاکم چنانچه اموال در سیاهه قید شده و به امضا زوج رسیده باشد به نفع زوجه رای میدهند و عده ای دیگر خیر. به هر حال اگر رای به شما ندادند تجدید نظر خواهی کنید.