مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پیمانکار ساخت و ساز ملک

با سلام. زمین پشت منزل ویلایی ما رو کوبیدن و اپارتمان ساختن. ملک ما از سمتی که چسبیده به ملک فوق حیاط خلوت هست که سقفش شیشه ایه. پیمانکار تا بحال چندبار بر اثر بی احتیاطی شیشه مارو شکوندن که خدا رحم کرده به سر کسی نخورده. میخوام بدونم ما چطور میتونیم ازشون شکایت کنیم. و اصلا به کجا باید مراجعه کنیم؟ چندبار شفاهی تذکر داده بودیم ولی باز تکرار شده. ممنون از وقتی که میگذارین.

پاسخ ها :

كوثر  پورصادق

سرکار خانم كوثر پورصادق :

با سلام. بله میتونید بدوا تامین دلیل و سپس مطالبه خسارت کنید