مشاوره حقوقی رایگان - شركت پيمانكاری

سلام من نزديک ١٠-١٢ ساله كه هم توو شركت پيمانی شوهرم هم شركت پيمانی برادرشوهرم جز سهام داران هستم ولی هيچوقت مبلغي بابت سود به من داده نشده، بيمه هم نشدم، از طرفي وقتي به دارايي بدهي داشتن ، اداره دارايي حساب منم مسدود كرده ، ميخاستم بپرسم كسي ميتونه راهنماييم كنه كه بايد از كجا شروع كنم كجا برم بگم كه من سودي ازين شركتا نبردم و اگه قراره به شريك بودن توو ضرر هست ميتونم توو سودش هم شريك باشم ؟؟ ممنون ميشم كسي كه به اين امور آگاهه راهنماييم كنه

پاسخ ها :

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

باسمه تعالی
در صدر سوال تون با تصریح به اسم سهام،بنظر شرکتی که شما سهامدار آن می باشید،شرکت سهامی خاص می باشد،به منظور احقاق حق خود دادخواست حقوقی به خواسته الزام شرکت سهامی به تقسیم سود به ریاست محترم دادگاه حقوقی شهر محل اقامت شرکت تقدیم فرمایید/برابر بند 1 ماده 20 قانون تجارت و نیز ماده 2 لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت، شرکت سهامی، بازرگان شناخته می شود و بازرگان، اساساً باید سود کند./مطابق ماده 240 لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت، پرداخت سود به صاحبان سهام شرکت باید ظرف 8 ماه پس از تصمیم مجمع عمومی صاحبان سهام مبنی بر تقسیم سود انجام شود../..