مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با پژو پارس مدل 94

1-سلام بنده حدود 1ماه پیش با یک خودرو پژو پارس 94 از پشت تصادفی داشتم کارشناس بیمه ایران خسارت ماشین رو 9میلیون و 500محاسبه کرد. اما صاحب پژو پارس تامین دلیل انجام داد و کارشناس دادگاه براش 12 میلیون محاسبه کرد و میخاد شکایت کنه . و ایا من میتونم اعتراض کنم به این قضیه؟
2_اگر اعتراض کنم حق با منه یا خیر؟
سوال بعدی هم اینکه افت قیمت چقد تعلق میگیرید نقاط تعویضی جفت گلگیر عقب.درب صندوق .و سینی عقب

پاسخ ها :

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

سلام و درود
نظر کارشناس دادگستری نسبت به کارشناس بیمه ارجحیت داره
ولی درصورت اقدام طرف مقابل میتونید توی جلسه رسیدگی به نظریه کارشناسی اعتراض کنید تا مجددا کارشناسی انجام شه
درمورد افت قیمت هم تا پنج سال تعلق میگیره و میزانش هم طبق نظر کارشناس متغیر هست