مشاوره حقوقی رایگان - استعلاجی

سلام و عرض ادب و خسته نباشید بنده 17 ماه خدمت میکنم و سرباز اشپز خانه هستم افتادم زمین تاندوم و رگ پام ترکیده و انگشت شصتم تکون نمیخوره دکتر 45 روز استعلاجی داده ایا مورد قبوله یا باید خلا بکشم ؟؟

پاسخ ها :

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

بنام خدا
در این شرایط، پس از معاینه و تایید پزشک و تعیین نحوه درمان و طول مدت لازم برای بهبود بیماری، مرخصی استعلاجی به سرباز داده خواهد شد.

حداکثر استعلاجی سربازی به مدت یک ماه است. اما گاهی اوقات پس از درمان و بهبودی، با گذشت زمان دوباره بیماری عود می‌کند. در این حالت امکان گرفتن مرخصی مجدد با تایید پزشک وجود دارد. اما چنانچه بیماری درمان نشود و مانع از ادامه خدمت برای سرباز گردد، می توان از معافیت پزشکی استفاده نمود.
بیماری یا عارضه جهت مرخصی باید به تایید پرشک معتمد آجا برسد/و مرخصی استعلاجی جزء خدمت محسوب میگردد