مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

با سلام. بعد از طلاق من و همسر سابقم از هم ، دادگاه حضانت فرزند بعد از هفت سالگی را به من (پدر) داده است اما قید کرده که مادرش میتواند هفته ای دو روز از بچه نگهداری کند. الان سن بچه 13 ساله و شرایطی پیش آمده که من مجبورم به همراه فرزندم از کشور مهاجرت کنم. آیا مادرش با استناد به نامه دادگاه میتواند مزاحمتی برای رفتن فرزند مشترک ایجاد کند؟

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

هیچ یک از والدین نمیتونه مانع ملاقات فرزند با مادر یا پدرش بشه
ملاقات با فرزند حق قانونی ایشونه و مبتونه مانع عدم خروج فرزند بشه

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

درود
جنسیت فرزند مشخص نیست