مشاوره حقوقی رایگان - دزدیدن خودرو

با سلام میخواستم بدونم اگر همسر بنده ماشین من را که به نام بنده هس را برده و تهدید به آتش زدن آن رو دارد چگونه میتونم پس گیرم

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

تهدید اگر به صورت پیامک باشد قابل پیگیری است
در خصوص اتومبیل سوال مبهم پرسیده شده
توضیحات بیستری لازم است

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

درود
میتونید به جرم خیانت در امانت اقدام کیفری کنید

پوریا پرویزی

جناب آقای پوریا پرویزی :

با سلام معمولا شکایت سرقت در پرونده هایی که طرفین زوجین هستن به نتیجه نمیرسه و با قرار منع تعقیب مواجه میشه اما چون رابطه امانی بین زوجین برقرار است شکایت تحت عنوان خیانت در امانت مطابقت بیشتری دارد و شکایت تهدید نیز در صورت وجود ادله اثباتی جهت رسیدگی به تهدید احتراق خوردرو نیز می‌توان مطرح کرد