مشاوره حقوقی رایگان - شرط شکایت از مکانیک

سلام .میخواستم بدونم حتما باید‌اول به اتحادیه مربوطه رفت واعتراض وشکایت را از اتحادیه شروع کرد یا که لازم نیست ودر ضمن این مکانیک به هیچ عنوان به من فاکتور نمیده ولی چندین نفر شاهد دارم

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام بدوا از اتحادیه اقدام کنید و اگر مثمرثمر واقع نگردید از طریق قضایی اقدام کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا کارشناسی شود سپس نسبت به طرح دادخواست مطالبه خسارت اقدام نمایید