مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام

من چند روز پیش در بلوار اصلی شهر در حال حرکت بودم که یک موتور از سمت راست خیابان ایستاده بود آمد و به درب عقب سمت شاگرد پراید من برخورد کرد و افتاد و پلیس هم آمد و کروکی کشید و موتور سیکلت مقصر شناخته شد. ولی با این وجود خودروی من هم به پارکینگ انتقال دادند و راننده موتور سیکلت دچار خونریزی مغزی شده. سرعت پایین بود در حد 30 کیلومتر ولی راننده موتور که نه گواهینامه داشته و نه بیمه و 70 سال هم سن داشته که با یه برخورد خیلی آروم بر روی زمین سرش شکست و دچار خونریزی مغزی شد.

با توجه به اینکه تا بحال شکر خدا تصادف نکردم و از جزییات کار بی اطلاع هستم. نمیدونم چکار باید انجام بدم.

حتی برای برای آزادی خودروی خود که الان در پارکینگ قرار داره هم نمیدونم چکار باید بکنم.

پاسخ ها :

زیبا قیاسی

سرکار خانم زیبا قیاسی :

با سلام
شما میتوانید درصورت زنده بودن راننده موتور سیکلت بر علیه ایشان به دلیل بی احتیاطی شکایت کنید ولی در صورت فوت مشارالیه عملا شکایت ممکن نخواهد بود ولی پرونده تصادف مربوطه که در حال حاضر در مرجع انتظامی(پاسگاه) مربوطه میباشد میتوانید درخواست ازادی ماشین را از قاضی تحقیق بکنید. البته منوط به احراز تقصیر راننده موتور سیکلت طبق نظر کارشناس میباشد

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

همه چیز بستگی به نظریه کارشناسی میباشد که البته قبل اعتراض میباشد