مشاوره حقوقی رایگان - 115

باسلام
اینجانب سوار بر موتورسیکلت بودم و با خودرویی تصادف کردم که خودرو متواری شد پس از توقیف خودرو و رسم کروکی خودرو مقصر شد.من لحظه تصادف به علت گرم بودن بدن احساس کردم مشکلی ندارم و فقط کوفتگی است و به خانه رفتم یک ساعت بعد و پس از احساس درد شخصا به ارتوپد مراجعه کردم و تشخیص شکستگی دست دادند و گچ گرفتم. فرداش شکایت کردم و پزشکی قانونی رفتم. فیلم دوربین مداربسته لحظه تصادف هم موجود است.آیا چون به 115 زنگ نزدم و گزارش 115 ندارم و با 115 به بیمارستان نرفتم مشکلی برای گرفتن دیه پیش نخواهد آمد؟ خیلی متشکرم

پاسخ ها :

حمزه شیخی

جناب آقای حمزه شیخی:

سلام خیر به نظر مشکلی نداره اگه پزشکی قانونی تایید که که صدمه در اثر اون حادثه بوده.