مشاوره حقوقی رایگان - ایراد شکلی شکایت از کارفرما

سلام.من از کارفرما شاکی شدم برای خسارت تاخیر تادیه سنوات خدمت. حکم از اداره کارگرفتم برای پرداخت سنوات.یکسال طول کشید تا پرداخت شد.الان که به دادگاه دادخواست داده ام برای خسارت تادیه.قاضی ایراد شکلی گرفته که کارفرما نام شهردار قید شده باید سمت شهردار نوشته میشد.ازطرفی شهرداری نهادعمومی غیر دولتی است.برای اعتراض درتجدیدنظر چه عنوان ویا ماده حقوقی اشاره کنم که فردی که شهرداربوده و نامش بعنوان کارفرما قید شده ومحکوم شده چون یکت داشته پس مسیول هست و باید خسارت تاخیر پرداخت کند.تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همان تغییری که از نظر شکلی قاضی به آن اشاره کرده است را برطرف کنید و مجدداً دادخواستتان را مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر نظر دادگاه صحیح است

و شما باید دادخواست به طرفیت شهرداری اقامه نمایید و نه شخص شهردار