مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده در سال 96 با خانومی ازدواج کردم که ایشان در سال 89 ملکی رو با پدرشان به صورت سه دانگ سه دانگ خریداری کرده بودند. بعد از ازدواج ما همسرم با خانواده خودش دچار اختلاف شدند و خانواده همسرم به اتهام کلاهبرداری از همسر بنده و حتی خود من به دادگاه شکایت کردند که دادگاه رای را به نفع ما صادر کرد. بعد از شکایت همسر بنده سند تک برگ برای سه دانگ خودش گرفت و سهم خودش را به نام بنده کرد و الان سند تک برگ سه دانگ به نام بنده هست (سه دانگ عرصه و عیان) ولی همچنان اذیت های خانواده همسرم ادامه دارد. لازم به ذکر است که در حال حاضر پدر و مادر همسرم در اپارتمان مذکور سکونت دارند و اجازه ورود همسرم رو به اون خانه نمیدهند.
و من و همسر و فرزندم در منزل دیگری به صورت استیجاری زندگی میکنیم. و من به خاطر مشکلات مالی شغل و مغازه خودم رو از دست داده ام و مشکل مالی دارم و به ناچار با موتور برای امرار معاش زندگی کار میکنم.
در حال حاضر سوال من این هستش که ایا همسرم که ملکش را به نام بنده کرده مشکل قانونی دارد یا خیر؟
سوال بعدی اینکه ایا من میتوانم به دلیل تصرف عدوانی از خانواده اش شکایت کنم؟
و سوال اخر اینکه ایا ما میتوانیم به دلیل مشکلات مالی ملک مذکور را به شخص دیگری بفروشیم یا حتمن باید با پدرش که مالک سه دانگ دیگر است معامله کنیم؟
لازم به ذکر است که خانواده همسرم به هیچ عنوان همکاری نمیکنند.
در اخر اگر باید از طریق دادگاه مراحل قانونی رو طی کنیم لطفا راهنمایی کنید که باید چکار کنیم.
باتشکر از شما عزیزان

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام در صورت تصرف میتوانید تحت عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید واگر صرفا مانع میشوند و سه دانگ در تصرف آنها نیست تحت عنوان مزاحمت میتوانید شکایت کنید ...بحث اخذ به شفعه که شرایط خاصی دارد و تحقق آن به سختی امکان پذیر است