مشاوره حقوقی رایگان - قانونی برای بالای 18سال وجود داره که نیاز به ولی قهری نباشه؟

سلام برادرم مفقود است و 26 سال سن دارد ، و پدرم فوت کرده و پدر بزرگم در شهری که حدود 1800 کیلومتر با ما فاصله دارد زندگی میکند و پیر و علیل است، مادرم میخواهد امین اموال برادرم شود و حالا امور سرپرستی میگه ولی قهری زنده اس باید وکالت بده و نامه نیابت فرستادن تبریز که دادستان تبریز میگه لازم به حضور ولی قهری نیست و باید خروج از ولایت بالای 18سال بگیرید به عنوان امین اموال .
چکار کنیم؟

پاسخ ها :

مسعود  كاظمي

مسعود كاظمي :

استان :

سلام با توجه اینکه برادرتون برای 18 سال سن دارد نیازی به اجازه ولی قهری نیست مادرتون میتونه تقاضای تقسیم یا فروش اموال دهد البته باید مفقود الاثر بودن برادرتون اثبات بشه و حکم بگیرید