مشاوره حقوقی رایگان - ایا ماژیک خط شناسی می شود

سلام و عرض ادب و خسته نباشید
من سایت شما رو دنبال میکنم و مطالب بسیار مفیدی دارید. کنجکاو شدم که ایا ماژیک هم خط شناسی میشود ؟ایا اگر خودکار بوسیله دو انگشت همیشگی گرفته نشود و مثلا با دو انگشت دیگر امضا شود ایا باز هم خط شناسی میشود کرد و جواب گرفت؟ اگر ممکنه توضیح بدین که در زمان امضا گرفتن چه مواردی را رعایت کنیم که کلاه سرمان نرود. مرسی

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.سوال شما بسیار کلی می باشد ولی برای جلوگیری از هر گونه جعل با یک خودکار اسناد را تنظیم کنید و با توجه به اینکه ماژیک احتمال پخش دارد حتی الامکان از این وسیله استفاده نکنید. توصیه میکنم بر روی اعداد و ارقام چسب ملصق کنید.

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

در زمان خط شناسی در حالتهای مختلف اثر خط گرفته میشود