مشاوره حقوقی رایگان - عدم بازگردانی رهن و‌ چک اجاره‌ توسط موجر

با سلام ملکی تجاری را اجاره نموده ام و 12 عدد چک با متن بابت اجاره ملک ... به موجر تحویل دادم و مبلغ رهن را هم 1 ماه زودتر از زمان تحویل ملک‌ به موجر داده ام حال که مدت اجاره ملک به اتمام رسیده 1 هفته قبل اظهار‌نامه تخلیه ملک رو برای موجر‌ فرستادم. و ملک را در موعد مشخص تخلیه کردم ولی ایشان نه مبلغ رهن را باز میگردانند و نه چک های اجاره که وصول نشده را‌ میدهند بنده به ایشان گفتم چون پول رهن دست شما هست چک ها را بدهید و تسویه حساب کنیم ولی ایشان میگویند که نمیدانند چک ها کجاست و مبلغ رهن را هم نمیدهند. حال چگونه از ایشان مطالباتم را بگیرم. در ضمن در قرارداد قید کردیم که بعضی از هزینه های ملک را ایشان به بنده در زمان تخلیه پرداخت کنند که هم اکنون از این مورد هم سر باز میزنند.!!!

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست مطالبه رهن و همچنین استرداد چکها را بدهید