مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

باسلام و احترام
در تاریخ 98/09/09 در اتوبان رسالت با خودرو تیبا از پشت به خودرو سراتو (سایپا) مدل سال 1396 برخورد داشتم . بعد از مراجعه به بیمه و طی کردن مسائل امروز متوجه شدم ایشان برای دریافت افت قیمت خودرو اقدام نموده اند و از شورای حل اختلاف مجتمع 6 با من تماس گرفتند و اظهار کردند 7 میلیون هزینه افت خودرو ایشون هست البته هنوز به نظر شکایتی مطرح نکردند چون در سامانه ثنا که مراجعه کردم چیزی ندیدم. اما روزی که بیمه رفتیم خسارت ایشون کلا 1600 بود و فقط دو قسمت از سپر عقب ایشون اندازه دو بنده انگشت شکسته شده بود. میخوام بدونم افت ماشین به ایشون تعلق میگیره ؟ و سوال مهم ترم این هست که من هفته آینده ماموریت به خارج از کشور دارم به مدت 8 روز ممنوع الخروج که نمیشم مشکلی برای خروجم که پیش نمیاد ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

برای خروج از کشور مشکلی پیش نمی آید.
افت قیمت را کارشناس تعیین میکند ولی می توانید به نظر کارشناس اعتراض کنید تا 3 کارشناس موضوع را بررسی و نطر بدهند