مشاوره حقوقی رایگان - بابت جعل در مدارک شركت تعاونی

سلام خسته نباشید یه شرکت تعاونی داریم که تو این شرکت تعاونی 7 نفر عضویم که همه عضو یک خانواده‌ام هستیم دو نفر اصلی دو تا برادرم یکی از برادرا 15 سال مدیرعامل شرکت بود سال 98 برادر کوچیکه اومد رفت جعل اسناد کرد و خودش رو مدیرعامل شرکت کرد و برادر بزرگه رو از مدیراملی برکنار کرد و اونو به عنوان منشی شرکت گذاشت

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر جعل ایشان قابلیت اثبات دارد میتوانید شکایت جعل و استفاده از سند مجعول مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر جعل کرده باشد بقیه اعضاء می توانند با عنوان جعل شکایت کنند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست تحت عنوان جعل شکایت نمایید و درخواست کارشناسی داشته باشید