مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

با عرض سلام من الان نزدیک 1سال و1ماه خونه پدرمم و شوهرم هیچ گونه نفقه ای به من نداده است و ایشون تمکین زدن که من زنمو میخوام و طلاق نمیدهم درصورتی که اون هیچ علاقه ای به من نداره و بارها اینوگفته و گفته براش خونه گذاشتم درصورتی که دروغه و قراره کارشناس بفرستن میشه قبل از اینکه کارشناس بفرستن من ترک انفاق بزنم ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنین و مراحل ترک انفاقو برام توضیح بدید؟؟؟؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با طرح دادخواست تمکین توسط زوجه،اگرچه شما بابت ترک انفاق شکایت کرده باشید،این پرونده به حالت تعلیق در می آید.فلذا بهتر است تمام توجهتان را به سمت اخذ دادنامه رد دعوای تمکین سوق بدهید.
که در صورت این اتفاق شما باید به حوزه قضایی(دادسرا)محل زندگی مشترکتان مراجعه وشکایت ترک انفاق به طرفیت همسرتان طرح وتقدیم نمایید.یاالله

یک وکیل

بهتر بود دادخواست تقابل طرح مي كرديد
اظهارات شما در دادگاه تمكين مهم و با توجه به ان مي توان م
نظر داد اما نفقه زماني كه زندگي مي كرديد را مي توان انجام داد

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

با سلام:
در خصوص نفقه از دو طریق میتوان اقدام کرد .
1_نفقه معوقه که برای آن میبایست دادخواست حقوقی بدهید تا در یکی از شعب دادگاه خانواده به آن رسیدگی شود.
2_ جرم ترک انفاق است که برای نفقه حالیه (زمان حال) قانون در نظر گرفته که برای پیگیری آن میتوانید به دادسرای منطقه سکونت خود مراجعه و اقدام به طرح شکایت کیفری تحت عنوان ترک انفاق نمایید. موفق باشید