مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو دوم در محیط مشاع

با سلام وارادت در ساختمانی با 8 واحد ساکن هستم و تمام واحدها پارکینگ اختصاصی دارند اما یکی از ساکنین خودرو دوم خود را در محیط مشاع پارک می‌کند و با تذکر مکرر به ایشان نسبت به بیرون گذاشتن خودرو اقدامی نکرده لطفا راهنمایی کنید با چه موضوعی و به کجا باید شکایت کرد با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود صورتجلسه شود آنگاه طرح شکایت بفرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید اگر توجه نکرد می توانید فیلم و عکس بگیرید و با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

ایجاد مزاحمت ملکی ‌در دفترخدمات قضایی ثبت وپیگیری کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام موضوع به صورت مذاکره قابل حل است در صورت عدم توجه تحت عنوان مزاحمت میتوانید مطرح نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله شکایت مزاحمت در دفتر خدمات قضایی مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه مزاحمت را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید‌.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون هر مالکی میتواند فقط یک خودرو در پارکینگ پارک نماید
و شما باید دادخواست رفع ممانعت از حق انتفاع را اقامه نمایید