مشاوره حقوقی رایگان - هبه خودرو

با سلام و احترام
با توجه به اینکه چند سال پیش یه خرید خودرو به اسم پدر انجام شده و سه دونگ سند خودرو به اسم بنده و سه دونگ دیگه به اسم برادرم خورده.
الان درخواست خروج از هبه زدند.
آیا می توانند با توجه به اینکه دادخواست زدند و بنده هم 2 مرتبه پیش قاضی نرفتم این سه دونگ رو از من پس بگیرند ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به متن هبه نامه دارد اگر شرایط آن گنجانده شده باشد بده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اگر خوب دفاع کنید خیر
هبه پدر به فرزند اگر قبض انجام شده باشد قابل رجوع نیست
موضوع باید بیشتر مورد واکاوی قرار گیرد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

مطابق ماده 803 قانونی مدنی هبه پدر به فرزند قابل رجوع نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
طبق قانون امکان رجوع از قرارداد هبه تنظیمی بین فرزندان و پدر وجود نخواهد داشت

سحر گودرزیان

سرکار خانم سحر گودرزیان :

اگد گیرنده هبه اولا یا پدر مادر باشد رجوع هبه وجاهت قانونی ندارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بفرمایید خودرو در تصرف کیست؟ اگر خودرو در تصرف شما باشد قابل دفاع است

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

اصولا هبه بین والدین و فرزند غیرقابل رجوع هست اگر مال موهوبه قبض شده باشه البته برای اظهارنظر دقیقتر باید هبه نامه شما بررسی بشه.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام با دفاع تخصصی خیر میتوانید از وکیل متخصص موضوع کمک بگیرید