مشاوره حقوقی رایگان - پول پیش خونه

سلام خدا قوت من یه خونه به مدت یکسال اجاره برای زن و شوهر دادم ولی قولنامه به نام خانومشه حالا بعد از دوماه زنگ زده میگه خانومم به علت بدهی افتاده زندان من میخوام خونه رو تخلیه کنم پول پیش واریز کن بحساب من تا برم از طرف رضایت بگیرم حالا من موندم چکار کنم واریز کنم یا نه هنوز 10 ماه از موعد قرارداد خونه مونده گفته اگه لازم باشه میرم از زندان ازش وکالت می گیرم برات میارم اگه بخواد وکالت بیاره باید چطوری باشه وکالت کاری باشه یا باید وکالت تام داشته باشه یا حتما من باید پول واریز کنم بحساب خانومش ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
مفاد قرارداد حایز اهمیت است
اگر قرار بر واریز شد حتما متنی تخصصی تنظیم گردد تا دچار زیان نشوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است با ارائه وکالت‌نامه مبلغ پرداخت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر واریز ننمایید
مگر ایشان از مستاجر وکالت داشته باشند و در وکالتنامه به صراحت اختیار اقاله قرارداد و تخلیه و اخذ مبلغ ودیعه را داشته باشد

سحر گودرزیان

سرکار خانم سحر گودرزیان :

با سلام
اکنون که شما قصد کمک دارید و خدا خیرتون بده انشالله چون گره از کار دیگران باز میکنید وکالتنامه را تنظیم کنند رسمی و قید شود که برای چه کارهایی هست که بعدها شما با دادخواست مطالبه وجه از جانب همسر اون اقا برای پیش پرداخت منزل مواجه نشید
موید باشید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام در صورت داشتن وکالت نامه کامل با درج اختیارات فسخ اجاره نامه و تخلیه و اخذ ودیعه

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام وکالت مورد خاص برای فسخ قرارذاد اجاره شماره…و دریافت ودیعه

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

میتونید با وکالت از مستاجر به ایشون بپردازید ولی اختیارات لازم حتما درج شده باشه. در کل بهتره یه متخصص رو تنطیم وکالت نامه نظارت داشته باشه بعدا به مشکل نخورید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طرف قرارداد شما خانم است و آقا بایستی در رابطه با انحلال اجاره و اخذ ودیعه وکالت داشته باشد فلذا توصیه میشود با این خانم تماسی در این رابطه داشته باشید تا در آینده به مشکل برنخورید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید وکالتنامه اقاله قرارداد و تخلیه و اخذ مبلغ ودیعه را داشته باشد