مشاوره حقوقی رایگان - واریز وجه به حساب شخص

سلام 4 شهریور امسال خانمی از من تقاضای قرض کردن و توی پیامک هاشون گفتن بدهکار صاحب خونه ام منم یک 5 تومن واریز کردم یدونه یک تومن پیامکهای ایشان پاک شدن مدرکی هم ازشون ندارم فقط دوتا شاهد دارم میتونم درخواست بدم به مخابرات از پیامک ها به من اسکن بدن میتونم وجه رو مطالبه ودریافت کنم ممنون

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

پرینت حساب رو از بانک بگیرید و مشخصات صاحب حساب رو هم از شعبه بانک بخواهید، بعداً با استناد به واریزی ها، دادخواست مطالبه وجه بدین

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با استناد به پرینت حساب بانکی وجوه پرداختی را مطالبه نمایید