مشاوره حقوقی رایگان - مزایده و عدم اجرای سند

سلام ملک همسرم را توقیف نمودم که خواهرش از ورود کارشناس جهت ارزیابی بدلیل در دست داشتن اجرای انتقال سند از ورود کارشناس ممانعت مینماید آیا می‌توان بدلیل عدم انتقال سند مزایده انجام گردد

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
چنانچه شخص ثالثی با سند رسمی مدعی مالکیت مورد مزایده باشد ، بله میتوان توقیف مزایده را درخواست کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شخص ثالث می‌تواند در هر مرحله اگر مدرکی دال بر ادعای خود داشته باشد ورود نماید

محمود سن سبلی

جناب آقای محمود سن سبلی:

سلام بله ولی خریدار می تواند برای انتقال سند به نام خود اقدام کند.