مشاوره حقوقی رایگان - دیوان عدالت اداری

با سلام و خسته نباشید میخواستم منظور این متن رو که توی کارتابل ثنا اومده واسم بدونم که نامه وارده از طرف وصول پرونده استنادی با موضوع وصول پرونده به شماره پرونده ……..واصل و ثبت گردید

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

پرونده‌ای که قرار بوده از شعبه دیگه‌ای به این شعبه ارسال شود واصل شده و ثبت شده

محمود سن سبلی

جناب آقای محمود سن سبلی:

سلام چیز مهمی نیست پرونده شما به آن شعبه واصل شده و در صورت نیاز، به شما ابلاغ خواهد شد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرونده استنادی به شعبه رسیدگی کننده ارجاع داده شده است.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پرونده ای را از دادگاه دیگر درخواست شده که به شعبه رسیده

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

پرونده استنادی به شعبه رسیدگی کننده ارجاع داده شده است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
پرونده به شعبه واصل شده است