مشاوره حقوقی رایگان - صدور قرار نهایی در بازپرسی

پیامی مبنی بر صدور قرار نهایی در بازپرسی امده است چگونه متوجه شوم که منظور بازپرس چه بوده ادامه رسیدگی یا منع تعقیب و رسیدگی

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
قرارنهایی دادسرا اگرمنع تعقیب باشد به شماابلاغ میشود اگرهم جلب به دادرسی باشد دیگرابلاغ نمیشود وباصدورکیفرخواست به دادگاه ارسال میشود

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
معمولا منع تعقیب ابلاغ میشه . البته برای اطمینان میتونید به شعبه مربوطه مراجعه و پیگیری نمایید