مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

با عرض سلام و خسته نباشید.
من 25 سالمه ،شش ماهه ازدواج کردم، ولی متاسفانه "برادرخانومم" دائما تو زندگی خصوصی من و خانومم دخالت میکنه، یکبار اومد دفتر کارم سروصدا راه انداخت و دفترم رو بهم ریخت، دفتر کارم مجهز به دوربین مداربسته هستش، وقتی داشت سرم سروصدا میکرد و دفتر کارم رو بهم میریخت ازش فیلم دارم ... بهم میگه برو شکایت کن،، دیه ات رو میدم ،، چون شرایط مالی خوبی دارن، واسش مهم نیست که قاضی واسش دیه صادر کنه، ولی از زندان میترسه، شکایتم رو چطور ارائه بدم که قاضی بهش حبس بده، آیا اون فیلم کفایت میکنه؟ اگر ممکنه بهم یک راهکار ارائه بدید که بتونم واسش حبس بگیرم.. واقعا دارم اذیت میشم.. سپاس.

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، با توجه به خانوادگی بودن ماجرا پیشنهاد می شود با سازش و با استفاده از بزرگان فامیل مشکل را حل کنید، در صورت عدم امکان حل مشکل به عنوان تهدید، توهین و اخلال در کسب و کار شکایت به عمل آورید.