مشاوره حقوقی رایگان - اجاره نامه من که با کد راهگیری ثبت شده است دارای عدد 13 رقمی نیست چه باید بکنم

اجاره نامه من با کد رهگیری ک در دست دارم عدد 13 رقمی کد رهگیری ندارد برای اطمینان از صحت قولنامه چه کاری باید انجام دهم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
استعلام کنید
به اتحادیه املاک یا سامانه مربوطه و مسکن و شهرسازی رجوع کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اتحادیه املاک و مستغلات پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اتحادیه می توانید موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اجاره نامه می‌بایست در 5 برگ باشد کد داشته باشد و دارای هولوگرام نیز باشد می‌توانید به سایت اتحادیه املاک مراجعه نمایید و از آن طریق استعلام بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اتحادیه املاک این موضوع را بنحو حضوری پیگیری کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به مشاوره املاک تنظیم کننده یا اتحادیه املاک مراجعه نمایید