مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت اعسار

باسلام. بنده در دادگاه محکوم به پرداخت اقساطی چک برگشتی شدم که پس از پرداخت 4 قسط دیگر نتوانستم آن مبلغ را پرداخت کنم. پس از تماس با شاکی تقاضا کردم دو ماه صبر کند تا مجدد بتوانم سر موقع اقساطم را پرداخت کنم اما ایشان موافقت نکردند و حکم جلب گرفتند. میخواستم بدونم آیا جهت پرداخت اقساط اعسار حکم ورود به منزل صادر میشود یا خیر؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بستگی به واحدرسیدگی کننده دارد دربعضی جاها رویه شان این است که اذن ورودبه منزل ومخفیگاه وجلب شبانه هم صادرمیکنند و مانع قانونی هم ندارد وبعضی واحدها فقط برگ جلب سیار صادرمیکنند