مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

لطفا سریع تر پاسخگو باشید ممنونم
با سلام، بنده پشت چراغ قرمز با یک 206 تصادف کردم
سپس ایشان به خودروی جلویی برخورد کرد
چون صحنه تصادف بهم خورد و من چند متر جلوتر رفتم و برگشتم خودرو ها رو به داخل پاسگاه بردند و کار به شورای حل اختلاف کشید
سرنشین 206 اسیب دید و خودروی جلویی انها نیز اسیب دید
حال سوال من این است
1 خودروی من چه زمانی ازاد میشه؟
2 ایا 206 مدل 91 که الان نزدیک 60 میلیون ارزش داره میتونه ادعای افت قیمت کنه؟ و اگر ضربه به کل شاسی ها خورده باشه چقدر میتونه بگیره؟
3 ایا بعد از ترخیص خودرو میتونم اونو بفروشم یا باید صبر کنم تا چند ماه بعد ببینم ادعای دیگری دارند یا خیر؟
4 ایا مقصر هردوخودروی جلوی من بودم؟
5 اگر سقف بیمه بنده پاسخگوی زیان وارده نباشه مابقی با چه کسی است؟
6 اگر راننده 206 ادعای داشته باشد که زیان وارده بیشتر از نظر کارشناس است چطور میشود
7 اگر کارشناس شورای حل اختلاف مقصر را بنده مشخص کند ایا میتوان اعتراض کرد

پاسخ ها :

تکتم نشاط افشاری

تکتم نشاط افشاری :

استان :

سلام مطابق قانون از اونجایی که شما از پشت به ماشین جلویی زدید شما مقصرید
خودروی شما اگر از طرف مقام قضایی توقیف باشد که رفع توقیف آن نیز بسته به نظر مقام قضایی دارد .در مورد افت قیمت مطابق قانون افت قیمت قابل استماع نیست وتعیین خسارت با کارشناس هست که نظراو نیز قابل اعتراض از سوی طرفین است
شما میتوانید هر زمان که ماشینتون رفع توقیف شد اونو بفروشید
اصولا جبران خسارت بامقصر هست حال اگر سقف بیمه شما کمتر باشه الباقی رو خودتون باید پرداخت کنید

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

1-با دریافت کپی بیمه نامه شما ، ماشین رو آزاد میکنند، 2- بله میتواند ولی نتیجه این ادعا با شوراست 3-میتوانید ولی بهتر است با شعبه مربوطه هماهنگ کنید 4-تعیین مقصر با کارشناس است و به خیلی از مسائل مربوط میشه 5-با شما 6-میتواند به نظر کارشناس اعتراض کند و در پایان ملاک نظر کارشناسان آخر است 7-بله

یک وکیل :

سلام وقتی که کارشناس خسارتها را مشخص کند و بیمه هم داشته باشید می توانید تقاضا کنید خودرو را آزاد کنند .بله بعد از ترخیص می توانید بفروشید . مابقی خسارت های افزون بر تعهد بیمه بعهده شماست . بله نظر کارشناس و شورا قابل اعتراض است