مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف

با سلام
بنده در بلوار شهر که بسیار لغزنده بود با سرعت مطمئنه در حال حرکت بودم و یک دستگاه پژو 206 جلو من در حال حرکت بود که ناگهان 206 به دلیل نامعلوم که البته لغزندگی جاده هم بی تأثیر نبود لیز خورد و جلوی من به صورت افقی ایستاد و جلوی من رو سد کرد و من به محض دیدن صحنه و با توجه به فاصله ای که داشتم روی ترمز زدم ولی به علت لغزندگی ماشین من هم لیز خورد و گوشه ی سمت شاگرد من با آخرین قسمت عقب 206 یعنی کمی عقب تر از درب باک برخورد کرد؛ در این شرایط مقصر کیست؟ پلیس به بنده گفته فاصله رو باید رعایت میکردی به اندازه ی 6 تا اتومبیل در صورتی که فاصله داشتم و بر اثر لغزندگی ماشینم لیز خورد و تا مکان توقف 206 حرکت کرد و بهش برخورد کرد

پاسخ ها :

محمد كريمي

جناب آقای محمد كريمي:

سلام ، باید فاصله طولی را رعایت می کردی ، با این وصف ، مقصر خودت هستی

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام نظر دادن در این زمینه در کارشناس تصادفات است نه وکلا