مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام میخواستم بدونم بعداز اینکه درخواست اجرائیه نفقه زدم الان یک ماه میشه چیزی ابلاغ نشده برام مراحل بعدش چیه؟چی برام ابلاغ میشه حکم جلب میتونم بگیرم یاخیر

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام برای گرفتن حکم جلب حتما نیاز به پیگیری حضوری دارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از قطعیت اجراییه باید اموالی که از آن همسرتان است معرفی کنید تا توقیف شود در غیر این صورت تقاضای اعمال ماده 3 قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی نمایید

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
باید حضوری مراجعه کنید و پرونده اجرایی تشکیل بدید. در وهله اول استعلام از اموال اقا میگیرن مگه خودتون مالی برای توقیف معرفی کنید. اگر چیزی پیدا نشد جلب میدن.