مشاوره حقوقی رایگان - مهلت اعتراض به رای تامین اجتماعی

با سلام من راجع به عدم پرداخت حق بیمه توسط کارفرما به اداره کار شکایتی داشتم، اداره کار به تامین اجتماعی مبنی بر لحاظ کردن دوره مربوطه توسط دادگاه حکمی داده بود، ولی متاسفانه تامین اجتماعی از اجرای رای مذکور استنکاف کرد، با توجه به اینکه از ابلاغ جواب تامین اجتماعی بیش از 6ماه می گذرد، آیا من می توانم نزد دیوان از تامین اجتماعی شکایت کنم؟

پاسخ ها :

اكبر  رستمي

اكبر رستمي :

سلام بله شما دادخواست تخلف از اجرای رأی به دیوان عدالت اداری بدهید نتیجه میگیرد،