مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در کار کارگر و بنا

با سلام و خداقوت به شما وکلای محترم لطفا بفرمایید من میتوانم طبق نوشته ای دست نویس که بنا و کارگر باید در تاریخ مشخص کار را تمام کرده و پول را تحویل دهم اما کار هنوز به اتمام نرسیده باشد به 110 اطلاع بدهم تا گزارش بنویسد یا چه اقدامی میتوانم انجام دهم زیرا اینها مدت زیادی هست که کار تعمیر را قبول کردند اما اصلا جدی نمیگیرند و کار نمی کنند. ممنونم برای پاسخی که محبت میکنید و میفرمایید. با سپاس فراوان

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر آن مدتی که می‌بایست تحویل داده می‌شد منقضی شده است

تامین دلیل انجام بدهید و سپس دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید