مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری خانه

پدربنده خانه ای برای مادر صلح عمری کرده بودن خواستن خونه روبسازن بهشون گفتن صلح وعمربایدباطل بشه حین ساخت خونه پدرومادرهردوفوت شدن الان خواهرمون یه وصیت نامه دارن که یک سوم اموال ماله ایشونه میشه ثابت کردکه خونه صلح وعمر مادربوده ونتونن رواین ملک دست بزارن ؟سازنده خونه هم شاهداین قضیه هستن. ممنون میشم زودپاسخ بدید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر صلح شده باشد متعلق به مادرتان است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند سوال ابهام دارد و کامل نیست
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد
اسناد و مدارک تنظیم شده حائز اهمیت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله و اگر سند صلح ، عادی است باید قرارداد صلح در مراجع قضایی اثبات گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال دارای ابهام است. شایسته است پرسش خود را با رعایت قواعد نگارشی به شکل شفاف بیان کنید.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا
با سلام دوست عزیز
در سوال مشخص نشده است که وصیتنامه موخر یا مقدم بر صلح است وصلح توسط پدر یا مادر واقع شده است در هر صورت بدون در نظر گرفتن صیت نامه می توانید اقدام به درخواست تقسیم ماترک نمائید ومدعیان وصیت نامه عادی ودست نویسی که مورد اختلاف بین ورثه باشد مدعی وصیت مکلف است صحت اثبات وقوع ان را در دادگاه به اثبات برساند وگرنه کل ماترک بین همه ورثه برابر قانون تقسیم می گرددموفق باشید.